r
_

EIGEN VERVOER


 

De centrale ligging in het groene hart brengt de wereld dichterbij

 

Atrium Terra Nova ligt tussen de A12, NS station Zoetermeer en winkelcentrum ‘Het Stadshart’. Het gebouw is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. Bovendien zijn er veel voorzieningen direct bij de hand, terwijl de groene omgeving tegelijkertijd rust uitstraalt.


Zowel voor ontspanning als zakengerelateerde activiteiten biedt Zoetermeer een gevarieerd aanbod. ‘Het Stadshart’, op vijf minuten loopafstand, herbergt een breed scala aan winkels, warenhuizen, cafés, restaurants en zelfs een bioscoop. Het stadstheater en diverse hotels zijn ideaal voor bijvoorbeeld recepties, product-presentaties, bedrijfsfeesten of jaarvergaderingen. Daarnaast zijn er diverse sportmogelijkheden (oa. Snowworld, Ayers Rock, Burggolf en Dutch Water Dreams) en natuurgebieden (oa Westerpark, Noord AA). Kortom: voldoende afwisseling voor bedrijfsuitjes of om na het werk te ontspannen!
Zoetermeer is door zijn centrale ligging in het midden van de Randstad een belangrijke vestigingsplaats voor bedrijven en inwoners. Grote organisaties zoals Getronics Pink Roccade, Siemens, Rabobank, Abvakabo en SNS REAAL hebben zich hier reeds gevestigd. Met zijn ligging direct nabij Rijksweg A12 (afslag Zoetermeer Centrum en de Afrikaweg) is Atrium Terra Nova met eigen vervoer uitstekend te bereiken. Binnen enkele minuten bevindt u zich ter hoogte van het verkeersknooppunt Prins Clausplein, van waaruit u in een mum van tijd Delft, Rotterdam (A13), Amsterdam (A4) en Den Haag (A4) bereikt. Ook het openbaar vervoer biedt prima reismogelijkheden.