r
_

OPENBAAR VERVOERSnel en makkelijk op kantoor

 

Atrium Terra Nova ligt op loopafstand van NS station Zoetermeer, het belangrijkste openbaar vervoersknooppunt. Ten noorden en zuiden van het gebouwcomplex bevinden zich in de nabijheid haltes van de (kruisingsvrije) RandstadRail.

 


Halte Driemanspolder verzorgt de ontsluiting binnen Zoetermeer zelf (voormalige Zoetermeer Stadslijn), terwijl twee railverbindingen op halte Centrum West in de directe verbinding met Den Haag voorzien. Iedere vijf minuten vertrekt hier een tram richting Den Haag centrum. De verlengde verbinding van de Randstad-Rail naar het toekomstige transferpunt Bleizode zal voorzien in een snellere (trein)verbinding met Den Haag, Utrecht en Rotterdam dankzij de ZoRo-bus, een hoogwaardige busverbinding over een gedeeltelijke vrije busbaan.

Op loopafstand van Atrium Terra Nova ligt eveneens het busstation van Zoetermeer.Vrijwel alle stads- en streekbusverbindingen stoppen hier en geven zelfs aansluiting op elkaar. In de directe nabijheid van het pand (100 à 200 meter) bevinden zich drie haltes van het (stads- en regionale) busvervoer.