r
_

BREEVAST BVBreevast: Visie

In Europa en Noord Amerika investeert Breevast B.V. in commercieel en residentieel vastgoed. Breevast houdt zich daarnaast tevens bezig met de ontwikkeling en exploitatie van commercieel en residentieel vastgoed. Hieronder vallen grootschalige portefeuilles van woningen, bedrijfspanden, kantoorgebouwen en winkelcentra.

De portefeuille is, om risico’s te spreiden, verdeeld over verschillende sectoren en landen. Breevast maakt gebruik van haar visie, creativiteit en kennis om juiste investeringsbeslissingen te nemen.

Bij de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed wordt door Breevast nadrukkelijk rekening gehouden met de omgeving, (bedrijfs)cultuur en specifieke wensen van de klanten. Zo speelt Breevast in op de behoeften van eindgebruikers.

Het hoofdkantoor van Breevast staat in Amsterdam. Daarnaast heeft Breevast vestigingen in Brussel, Antwerpen, Warschau en Luxemburg. Breevast US is gevestigd in Newport Beach Californië en coördineert de investeringen in Noord-Amerika.

Breevast: Historie

In 1963 ontstond Bredero Vastgoed, gevestigd te Utrecht en beursgenoteerd. Het plan Hoog Catharijne werd ontwikkeld en behelst een ingrijpende verandering van het gebied rondom Utrecht Centraal Station. Tevens wordt het plan Passage Buitenhof te Den Haag ontwikkeld. Vele jaren, projecten en uitbreidingen naar andere landen later wordt in 1989 de naam veranderd in Breevast N.V. In 2000 verhuist Breevast van Utrecht naar Amsterdam en wordt omgezet in Breevast B.V.

Meer en uitgebreidere informatie over Breevast B.V. kunt u vinden op de website www.breevast.nl
Zie ook Breevast op Linkedin en Breevast op Slideshare.